Vreau sa fiu distribuitor

Alatura-te retelei noastre de distribuitori ai companiei Enetha SRL!

Bine ai venit pe pagina dedicată viitorilor parteneri de distribuție ai Enetha SRL, compania care detine site-ul sticle.ro! Suntem entuziasmati sa impartasim oportunitatile unice pe care le oferim distribuitorilor nostri. Prin completarea formularului de contact, vei face primul pas spre a deveni un distribuitor de succes al produselor noastre de sticle și borcane.

De ce sa colaborezi cu Enetha și sticle.ro? Ai cel putin 5 mari avantaje! 

  1. Preturi avantajoase: Parteneriatul cu noi iti va oferi acces la preturi competitive, contribuind la cresterea profitului tau.
  2. Eficienta si rapiditate: Ne mandrim cu confirmarea rapida a comenzilor si livrarea prompta, astfel incat afacerea ta sa nu intampine intarzieri.
  3. Livrare gratuita: Beneficiezi de livrare gratuita la punctele noastre de ridicare din intreaga tara, un plus major pentru eficienta logistica.
  4. Comunicare excelenta: Echipa sticle.ro este dedicata unei comunicari deschise si eficiente, asigurandu-se ca toate nevoile tale sunt indeplinite.
  5. Varietatea produselor: Oferim o gama larga de sticle si borcane, satisfacand nevoile diverse ale clientilor tai.

Fa Primul Pas!

Completeaza acum formularul de contact si exprima-ti interesul de a deveni distribuitor. Echipa noastra te va contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta detaliile parteneriatului. Alatura-te retelei noastre de distribuitori si hai sa crestem impreuna!