Afișez toate cele 26 de rezultate

Mierea, aurul lichid al sanatatii, a devenit un produs din ce in ce mai apreciat al zilelor noastre, astfel ca nu se foloseste doar la nivel casnic si industrial, ci a devenit si un deliciu ce se ofera drept cadou\marturie in borcanele de sticla mici, cu diferite forme, in cadrul evenimentelor. Mierea de albine este un aliment cu numeroase utilizari in bucatarie si nu numai. Atata vreme cat este consumata cu moderatie si este aleasa cu grija, mierea de albine are doar beneficii. De asemenea, este important modul de ambalare si pastrare al acestui produs. Modul cel mai sanatos de pastrare este in recipiente\borcane din sticla.

Tipuri de borcane pentru miere

In functie de utilizarea lor, borcanele pentru miere se pot clasifica in :

  • Borcane mici, cu gramaje intre 30 ml si 200 ml, perfecte pentru tot felul gustari dulci cu miere: nuci cu miere, arahide cu miere etc In aceasta categorie, Depozitul de Ambalaje va ofera o multitudine de modele: borcane hexagonale, borcane patrate, borcane rotunde pentru miere, dar si borcane in forma de ursulet, inima si stea.
  • Borcane medii si mari, cu gramaje intre 250 ml si 720 ml, ideale pentru a pastra mierea fie pentru uz casnic, fie pentru comercializare. De asemenea, iti propunem varianta clasica de ambalare sau venim cu noutati de forme, ce vor fi cu siguranta apreciate.

Pe langa borcanele potrivite, eticheta si capacele, pentru o buna inchidere, completeaza sirul unui proces reusit. Astfel ca iti oferim posibilitatea sa iti alegi capace de tip fagure sau albina, ce se potrivesc perfect, dar si eticheta potrivita pentru a trece toate detaliile necesare.

Informat si pasionat de tot ceea ce iti ofera acest produs minune, nu iti ramane decat sa dai click pe borcanul potrivit si sa te bucuri doar de beneficii! Fii inspirat si alege ce ti se potriveste, iar noi iti pregatim cu grija si iti livram in timp util!